Транзитот на Венера

Ве мрзи да читате блог – записи за транзитот на Венера преку Сонцето кој ќе се гледа на изгрејсонце во Среда (06.06.2012)? Сакате малку забава и историја? Тогаш симнете си мало стрипче – на Македонски !! –  или видете ги сите преводи.
naslovna

Благодарност до националниот центар за астрофизика на Индија.

Advertisements

Your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s