ЗАРЕМ МИСЛИТЕ ДЕКА СМЕ ИДИОТИ?

ВМРО – читај повеќе

СДСМ – читај повеќе

ДПА – читај повеќе

ПДП – читај повеќе

ДУИ – читај повеќе

ЛДП – читај повеќе

 

списокот продолжува…

 

Зарем мислите дека сме идиоти? Очигледно да. Македонци со разни бои заеднички против Македонија.

Advertisements

Your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s