ДВЕ

Си беа две.

 

Доброто велеше дека е добро.

 

Затоа стануваше лошо.

 

Лошото велеше дека е лошо.

 

Затоа стануваше добро.

 

Побрзо, кажете ми,

 

Слушајќи ги, како ги разликувам?

 

 

Пак си беа две.

 

Доброто велеше дека е лошо.

 

Затоа остануваше добро.

 

Лошото велеше дека е добро.

 

Затоа остануваше лошо.

 

Побрзо, кажете ми,

 

Слушајќи ги, како ги разликувам?

Advertisements

Your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s