Без наслов

Шетам по улица, и гледам некој касап си го паркирал пик апот, а на него нацртано свинче кое весело си игра со сатор. Хе, хе, хе, си се смеам, да знае тоа што го чека од саторот, како ќе го колиме за празник…
Малку потаму, гледам во трафика се продава играчка калашников, и слика на едно дете како насмеано си игра со него. Ми помина смеата… и ми текна оваа цртичка да ја споделам со сите кои се таму некаде.

Advertisements

Your thoughts

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s